Nová sezona začíná

30.08.2016 18:26

Přihlašování do podzimních kurzů v Klubu Vodnické je v plném proudu.
Některé kurzy jsou již téměř naplněny, proto pokud chcete svůj oblíbený kurz, je nejvyšší čas se přihlásit. 
Zápis probíhá prostřednictvím webu, přihlašovat se můžete už nyní zde.
Osobně pak můžete přijít 1. září v 19:00 nebo 5. září od 19:00 do 20:00. V těchto termínech také přijímáme platby v hotovosti, jinak kurzovné posílejte na účet, instrukce najdete zde

Nový rozvrh podzimního semestru najdete zde

Kurzy začínají v týdnu od 5. září, dětské kurzy Joga pro děti a Joga-Tanec-Bubnování pak od 19.září.

Podzimní novinky
Kromě stálých kurzů Pilates, Powerjoga, Cvičení pro seniory, Dětská joga, Joga-Tanec-Bubnování (pro děti 5-10 let) od září zařazujeme také dva nové kurzy.

Zdravá záda.  Problémy se zády má řada z nás. Velmi často jsou důsledkem nedostatečně zpevněného zádového svalstva a vnitřního svalového korzetu. 
Zdravá záda je nový kurz, který otevíráme v pondělí v 18:00 v prostorách přilehlé školky (Oranžové dveře). Jak název napovídá, jeho náplní bude zejména protažení a pomalé postupné posílení zádových partií a vnitřního svalového korzetu, které pomáhá dobrému držení těla. Kurz vede Helena a nabízí alternativu k původnímu zrušenému kurzu Zdravotní pilates.

NAAM Joga je další kurz který nastálo usazujeme do našeho rozvrhu. Toto jógové cvičení zaměřené na protažení svalových partií využívá také celou škálu dechových cvičení a mentálních technik pro uvědomění si vlastního těla a jeho energie. Přijďte si vyzkoušet co vaše tělo dokáže každý čtvrtek ráno od 8:00 nebo večer od 19:00. Cvičení vedou Jana a Mirka. Vhodné i pro začátečníky.

Případné dotazy prosím posílejte emailem na klubvodnicka@seznam.cz

Přejeme Vám krásné babí léto